CMS Tree Page View

En af de få problemer jeg ser med WordPress i dag, er at man kan hurtigt miste overblikket hvis ens WordPress løsning har mange sider, og disse sider er oprettet under hinanden i en træstruktur. Dette løser CMS Tree Page View rimelig godt.

Jeg ville ønske den næste version af WordPress får løst dette problem.

Men det skal ikke holde dig tilbage for at bruge WordPress til store hjemmesider. Fordi der findes plug-ins til alt, også til at løse denne udfordring.

Det er et plug-in jeg bruger rigtig meget og som lle mine kunder er rigtige glade for at bruge. Det hedder CMS Tree Page View og kan hentes gratis på WordPress.org.

OBS!
Jeg har haft en enkelt kunde hvor der skette nogle underlige ting når de brugte dette plug-in. Og jeg har netop i dag hentet den seneste version hjem for at lave denne demo, og der var faktisk fejl i så det ikke virkede korrekt.

Så lige som når du tester andre plug-ins, så test det af i en sandkasse inden du bruger det på et produktions website.

Share