WordPress plug-in

WordPress er ud af boksen er rigtig godt CMS og blog system. I min tid i brachen siden 1995, er det helt klart det bedste system jeg kender til. Og ved brug af WordPress plug-in, WordPress er et tigerspring foran konkurrenterne.

Jeg vil gætte på at 98% af alt jeg har lavet mens jeg har arbejdet med internettet, vil WordPress kunne løse opgaven til fulde. Og jeg ved ikke hvormange hjemmesider jeg har arbejdet på gennem tiden, men mere end 500 vil jeg tro.

En af de rigtig gode ting ved WordPress er muligheden for brug af 3. parts plugins. Det gør at WordPress holdet kan fokusere på kernen i WordPress, og andre kan udvikle plug-ins som vi alle kan få gavn af.

Men pas på!

Ikke alle plug-ins er gode. En lang række plug-ins er gamle, ikke opdateret i mange år, fuld af dårlig kode som kan skade din hjemmeside m.v. Så tænk dig godt om inden du bruger plug-ins. Lav et test miljø hvor du kan teste et plug-in for at se om det virker med det tema du bruger på din WordPress installation.

Du kan finde WordPress plug-ins her:
http://wordpress.org/extend/plugins/

Læs her gode råd for håndtering af plug-ins i WordPress:
http://codex.wordpress.org/Managing_Plugins

Share

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.